Interesse en vooraanmelding

Bent u huisarts en geïnteresseerd in de Whitebox? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Op dit moment werkt de Whitebox met TetraHIS. Wij willen de Whitebox ook graag voor andere HISsen kunnen leveren. Daarom horen wij graag of u interesse in het systeem heeft. Het is overigens nuttig als u uw leverancier ook laat weten dat u geïnteresseerd bent om de Whitebox te gebruiken!

U kunt zich hieronder aanmelden voor de Whitebox. De aanmelding verplicht tot niets.

Voorinschrijven is heel simpel. U geeft uw interesse aan via het onderstaande formulier.

Dank voor uw interesse. Uw aanmelding is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij zullen u benaderen zodra een Whitebox leverbaar is voor uw HIS.

Heb ik een UZI pas nodig voor de Whitebox?

Nee, voor het installeren en het gebruiken van de Whitebox is aan de kant van de huisarts geen UZI pas nodig. De UZI pas is alleen nodig om gegevens te kunnen opvragen, vanaf de Huisartsenpost. Zie ook de vragen voor zorgverleners.

Hoe gaat bestellen en leveren straks?

Om een Whitebox te kunnen gebruiken, is alleen ondersteuning van uw HIS en uw huisartsenpost nodig. Samenspraak met uw collegae is nuttig, maar niet noodzakelijk. U hoeft niet dezelfde keuze te maken om gegevens met de huisartenpost uit te wisselen.

Omdat de Whitebox een zelfstandige, directe koppeling tussen uw Whitebox en de huisartsenpost betreft, kunt u zelfstandig beslissen om een Whitebox te gaan gebruiken.

Direct na levering kunnen gegevens van patiënten permanent of (als overdrachtsdossier) tijdelijk aangemeld worden via uw individuele koppeling met de post.

Het koppelen van een Whitebox regelt u direct met de huisartsenpost. U kunt direct na installatie aan de slag.

Dankzij het één-op-één karakter van Whitebox koppelingen kunt u in de toekomst ook laagdrempelig koppelingen met (uw) apotheker(s) leggen. Omdat er géén gezamelijke server of andere regionale infrastructuur nodig is om te koppelen met de huisartsenpost, kan ook dit straks zelfstandig en eenvoudig door u geregeld worden.

Wat worden de kosten?

De licentieprijs voor de Whitebox waarneemtoepassing zal naar verwachting rond de €250,= en €350,= per jaar per normpraktijk liggen, exclusief BTW en inclusief gratis Whitebox. De definitieve prijs wordt bij marktintroductie bepaald.

U krijgt uiteraard een helder en vrijblijvend voorstel op het moment dat we u een Whitebox kunnen leveren.

Naast jaarlijkse kosten kunnen nog eenmalige verzendkosten (voor zelfinstallatie) of installatiekosten gerekend worden. Denk hiervoor aan een bedrag van maximaal ca. 100 Euro ex BTW.

Het is mogelijk dat uw HIS-leverancier nog aanvullende licentie- of aansluitkosten gaat rekenen voor de koppeling met de Whitebox. De kosten hiervoor kunnen per HIS verschillen. Op dit moment is nog niet bekend welke kosten dit zullen zijn.

.

De Whitebox waarneemtoepassing krijgt een licentieprijs van rond de 250,= tot 350,= Euro per normpraktijk per jaar. De definitieve prijs zal bij marktintroductie bepaald worden.

Kan ik ook (voor)inschrijven als ik geen TetraHIS gebruik?

Ja. De Whitebox is nu alleen met TetraHIS geintegreerd, maar wij hopen op afzienbare termijn ook een bestelmogelijkheid voor andere HISsen te kunnen aanbieden.

Ook als u TetraHIS gebruiker bent in een andere regio dan Amsterdam kunt u zich inschrijven. Geef dan bij voorkeur aan of uw HAP Call Manager gebruikt of een ander systeem.